Ambiant

ambiant_pvc_stroken_20_150x150

Een groot leverancier van ons is het merk Ambiant.
Voor architecten en projectinrichters zijn de PVC stroken van Ambiant een zeer gewilde keuze. Het is namelijk een sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en daarnaast makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. Ambiant zet de trend.

Een verlijmde PVC vloer is goed te combineren met vloerverwarming. Een groot voordeel van een PVC vloer dat verlijmd is, is dat het veel beter hecht aan de ondergrond van de vloer dan een zelfklevende PVC vloer. Daarnaast zijn de stroken hiervan makkelijk te plaatsen tijdens het leggen.

pvc


offerte-knopv2


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.