Over ons

PVC centrum: laat ons het uitleggen

over-ons

Met niet te evenaren aanbiedingen heeft PVC Centrum de grootste showroom van Noord-Holland. Naast een gunstige prijs heeft een vloer van pvc vele voordelen zoals gemakkelijk onderhoud, geluidsreductie, jarenlange kleurechtheid en – last but not least – is het uitermate geschikt voor vloerverwarming. Neem de proef op de som en stap binnen bij Noord-Hollands grootste: PVCcentrum in Haarlem.

PVC Centrum is onderdeel van De Huiscomponist en inmiddels een begrip in Haarlem en omstreken. Binnen PVC Centrum hebben wij een team met specialisten die ervoor zorgen dat alles in orde voor u is. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden dit voor een gunstige prijs aan.

Openingstijden
Maandag GESLOTEN
Dinsdag t/m zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

 


offerte-knopv2


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.