• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

PVC centrum: laat ons het uitleggen

Welkom bij PVC Centrum Haarlem, het grootste PVC-vloeren showroom in Noord-Holland. Onze showroom biedt ongeëvenaarde aanbiedingen en gunstige prijzen. Wij zijn specialisten in PVC-vloeren en bieden een breed assortiment aan.

Maak kennis met de voordelen van PVC-vloeren, zoals eenvoudig onderhoud, geluidsreductie, jarenlange kleurechtheid en compatibiliteit met vloerverwarming. Bij PVC Centrum Haarlem streven we naar kwaliteit en tevredenheid.

PVC Centrum is onderdeel van De Huiscomponist en is uitgegroeid tot een begrip in Haarlem en omstreken. Ons team van specialisten staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en de laatste ontwikkelingen op het gebied van PVC-vloeren. Wij bieden dit alles aan tegen een gunstige prijs.

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag t/m zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Kom langs bij PVC Centrum Haarlem en ervaar zelf de kwaliteit van onze PVC-vloeren. Onze showroom bevindt zich op Paul Krugerkade 12, 2021 BN Haarlem. Gratis parkeren is mogelijk voor de deur.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 023 526 52 00.

Neem hier een viruele tour langs PVC centrum Haarlem

Ons Assortiment

Dit uitgekiende assortiment is bepaald in samenwerking met onze belangrijkste leveranciers en is duidelijk gericht op de wensen van de klant en het bedrijfsleven. Top kwaliteit tegen een redelijke prijs. Een groot voordeel van onze huiscollectie, kernassortiment en ons maatwerkprogramma is dat gericht wordt ingekocht. Door deze strategie profiteert u als klant en bedrijf optimaal van zeer scherpe prijzen, zonder dat wij afbreuk doen aan kwaliteit.

In veel gevallen resulteert dit in voordelen tot wel 25% ten opzichte van vergelijkbare producten bij andere hor specialisten en bouwmarkten.

Omdat wij constant op zoek zijn naar horren met de beste prijs/kwaliteit verhouding, kunnen wij garanderen dat u bij ons altijd verzekerd bent van volle tevredenheid over deskundigheid, productkwaliteit, prijsstelling, vakkundigheid en service!

KOM, KIJK en VERGELIJK en OVERTUIG UZELF!

PVC specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.