• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vivafloors

logo vivafloors

Nieuw in de Huis Collectie bij PVC Centrum is het merk Vivafloors. Vivafloors biedt PVC vloeren voor ieder interieur. Deze collectie is afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Vivafloors heeft voor u de vloer waarbij u zich thuis voelt en deze zult u altijd als ‘beste koop’ ervaren, aldus Vivafloors.

De vloeren zijn beschikbaar in lijm, click, houtstructuur en betonlook.

De Viva Floors collectie van PVC centrum bestaat uit 13 verschillende kleuren. Deze gloednieuwe collectie heeft een speciale embossed-toplaag die ervoor zorgt dat de vloer stroef wordt en een voelbare structuur krijgt.

Nederlands product

Deze geweldige vloeren met een mooie natuurlijke uitstraling komen gewoon uit Nederland! In Twente wordt met veel passie en oog voor kwaliteit deze mooie PVC vloeren gemaakt.

 

Vivafloors

PVC specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.