• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

PVC vloeren Haarlem

PVC vloeren zijn tegenwoordig steeds populairder geworden in de wereld van vloerbedekking. Dit is vanwege hun natuurlijke uitstraling, de harde en slijtvaste materiaalkwaliteit waardoor ze lang meegaan en gemakkelijk te onderhouden zijn. Ze zijn vooral populair in keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes omdat ze vochtbestendig zijn.

PVC vloeren geven elke ruimte een prachtige uitstraling dankzij hun eigentijdse designs, waaronder imitaties van hout, beton, steen en marmer. Er zijn verschillende soorten PVC vloeren, waaronder klik-, plak- en loslegsystemen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Daarnaast zijn PVC vloeren ook geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Bij PVC Centrum Haarlem hebben wij een breed assortiment aan PVC vloeren van bekende merken die zijn geoptimaliseerd voor lange levensduur en stijlvol design.

Kom gerust langs in onze showroom om onze collectie te bekijken en laat u adviseren door onze specialisten. Wij bieden ook voordelige legkosten en kunnen u helpen met het egaliseren van uw vloer. Voor vragen of meer informatie over onze PVC vloeren kunt u bellen naar 023 526 52 00 of ons contactformulier invullen op onze website.

PVC specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.