• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Verlijmd PVC

Verlijmd PVC is veelgebruikt in zowel bedrijfspanden als woningen. Het leggen van een verlijmde PVC vloer vereist echter expertise, omdat de ondergrond geëgaliseerd moet worden om onvolkomenheden te voorkomen. Wij raden altijd aan om een verlijmd PVC vloer door een professional te laten leggen. Verlijmd PVC is zeer duurzaam en minder gevoelig voor slijtage.

Mflor PVC-vloeren: Maak kennis met onze verlijmde PVC vloer

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Plaatselijk herstel is mogelijk
  • Verschillende legpatronen beschikbaar

Ontdek de voordelen van verlijmd PVC bij PVC Centrum Haarlem, dé specialist in verlijmde PVC vloeren. Wij bieden een ruim assortiment van de beste merken en zorgen voor een perfecte afwerking.

Kom eens langs in onze showroom

Bezoek onze showroom in Haarlem en ontdek de mogelijkheden van verlijmd PVC. Ons adres is: Paul Krugerkade 12, 2021 BN Haarlem. Gratis parkeren is beschikbaar voor de deur.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze verlijmde PVC vloeren? Bel ons op 023 526 52 00 of bezoek onze website voor een vrijblijvende offerte. 

PVC specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.